HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Elektropont – Debrecen

2011.11.08. 14:20 ElektroPont

Felhúztuk a rolót! Exkluzív Elektropont bemutatóteremmel illetve online műszaki áruházzal várjuk minden vásárlónkat.

 

Látogass el az Elektropont - Debrecen exkluzív bemutatótermünkbe, ahol megtekintheted akciós termékeinket és kiválaszthatod azt, amire pont szükséged van.

Műszaki cikk bemutatótermünket Debrecenben a Debrecen Pláza 1. emeletén (Péterfia út 18.) találod.

 

Érdemes megnézni akciós kínálatunkat webáruházunkban vagy a Debrecenben található bemutatótermünkben, hiszen biztos megtalálod a legmegfelelőbb műszaki cikket, amire pont szükséged van. Legyen szó munkáról, szórakozásról vagy akár a lakás csinosításáról. Háztartási gépek, számítástechnika, mobilkommunikáció, szórakoztató elektronika. Minden pont egy helyen, az Elektropontban.

 

Az Elektropont - Debrecen üzletében megvásárolt műszaki termékek esetén a házhozszállításon felül helyszíni be-, illetve összeszerelést, a készülékek használatra kész beállítását nyújtjuk. Ezzel szeretnénk egy új időszámítást indítani a magyarországi műszaki kereskedelem terén.

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások, pont ez az Elektropont.

 

Elektropont: Pont amire szükséged van!

Szólj hozzá!

Címkék: elektropont műszaki cikk online műszaki szaküzletlánc műszaki cikk webáruház elektropont pécs elektropont debrecen elketropont budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr373363435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása