HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Felhúztuk a rolót!

2011.11.08. 11:00 ElektroPont

Megnyitottunk! 3 exkluzív Elektropont bemutatóteremmel illetve online műszaki áruházzal várjuk minden vásárlónkat.

 

Érdemes megnézni akciós kínálatunkat webáruházunkban vagy valamelyik bemutatótermünkben, hiszen biztos megtalálod a legmegfelelőbb műszaki cikket, amire pont szükséged van. Legyen szó munkáról, szórakozásról vagy akár a lakás csinosításáról. Háztartási gépek, számítástechnika, mobilkommunikáció, szórakoztató elektronika. Minden pont egy helyen, az Elektropontban.

 

Mindent megtalálsz, amire pont szükséged van, hiszen útjára indult Magyarország legújabb online műszaki szaküzletlánca, a www.elektropont.hu.

Hatalmas és folyamatosan bővülő áruválasztékkal, rendkívül kedvező árakkal és magas szakmai színvonalú szolgáltatásokkal várjuk minden vásárlónkat.

 

Műszaki cikk webáruházunkban mindent megtalálsz, amire pont szükséged van. Az Elektropontnál élmény a vásárlás, hiszen nem csak műszaki cikk webáruházunkban tudod megvásárolni az áhított terméket. Három helyszínen, Budapesten a II. kerületi Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén, Pécsett a siklósi úti Tesco Áruház üzletsorán és Debrecenben a Debrecen Plaza I. emeletén megnyíltak exkluzív Elektropont bemutatótermeink.

 

Az Elektropont egyedülállóságát bizonyítja az is, hogy mind az Elektropont bemutatótermekben, mind pedig műszaki cikk webáruházunkban megvásárolt műszaki cikkek esetén a házhozszállításon felül helyszíni be-, illetve összeszerelést, a készülékek használatra kész beállítását nyújtjuk. Pont ezzel szeretnénk egy új időszámítást indítani a magyarországi műszaki kereskedelem terén.

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások, pont ez az Elektropont.

 

Elektropont: Pont amire szükséged van!

1 komment

Címkék: elektropont műszaki cikk elektro pont műszaki webáruház online műszaki szaküzletlánc műszaki cikk webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr333362996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diagno 2017.01.01. 13:18:37

Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket keress az keresse fel a kavefozo.superwebaruhaz.hu oldalt! Itt legfőképpen kávéfőzőket, darálókat (kávé, mák és dió) lehet megtalálni, de sok kiegészítőt is forgalmaznak (kávékiöntők, szűrők, zárócsavarok). De angol nyelvű könyvek, és gyerekkönyvek is vásárolhatók a webáruházban.
süti beállítások módosítása