HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Velünk a házimunka is könnyebb!

2011.11.16. 13:41 ElektroPont

A háztartási gépek ma már minden háztartásból nélkülözhetetlenek. Nem hiányozhat egyetlen műszaki cikk sem háztartásunkból.

 

Háztartási gép választékunkban mindent megtalálsz, amire pont szükséged van. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy akár egészségről.

Kínálatunkban számos gyártó mosógépei, tűzhelyei, mosogatógépei, hűtői, kávéfőzői megtalálhatóak. De az egészség-gyógyászat műszaki cikkei sem hiányoznak termékeink közül. A szépségápolás és a házimunka is könnyebben megy velünk, hiszen háztartási gép termékeink széles választékából nem hiányoznak természetesen a hajszárítók, hajvasalók, de a porszívók, takarítógépek és vasalók sem.  Hobbidnak is szentelhetsz időt varrógépeink segítségével vagy kedvenc süteményedet tálalhatod fel családodnak konyhai kisgépeinknek köszönhetően. Velünk a hidegtől sem kell tartanod. Fűtőkészülékeinkkel mindig azt a hőmérsékletet érheted el, amire pont szükséged van.

 

Háztartási gép kínálatunkban többek között az alábbi gyártók termékeit is megtalálod: Fagor, Samsung, Electrolux, Hauser, Indesit, Zanussi, Beez, Tefal, Singer.

 

Az Elektropont segítségével minden háztartási gépet hazavihetsz, amire pont szükséged van, hogy biztosan ne hiányozzon otthonodból semmi és a házimunka is örömmel teljen.

 

Elektropont – Pont amire szükséged van!

Szólj hozzá!

Címkék: hűtő mosogatógép mosógép tűzhely porszívó vasaló háztartási gépek varrógép elektropont műszaki cikk műszaki cikk webáruház konyhai kisgép

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr973387129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása