HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

A pont megfelelő hűtőszekrényt keresed?

2011.11.28. 12:01 ElektroPont

Ha a válaszod igen, pont itt a helyed! Elektropont!

 

Hűtőszekrény nélkül elképzelhetetlen életünk így senki háztartásából nem hiányozhat. Még akkor is szükségünk van hűtőszekrényre, ha megoldjuk az étkezés kérdését munkahelyünkön vagy az iskolában. A hűtőszekrény a háztartás alapvető eszköze.

 

Hűtőszekrény vásárláskor is igaz a mondás, miszerint ahány ház, annyi szokás. Van akinek a kinézet fontos, van akinek az energiafogyasztás de olyan is akad, aki a méretet veszi elsőként figyelembe. Napjainkban az is egyre gyakoribb, hogy hűtőmágnesekkel is csinosítjuk hűtőszekrényünk ajtaját vagy akár családtagjainknak hagyunk rajta üzenet.

 

Pont jó választás lehet az A energiaosztályú hűtőszekrény, mert hosszú távon biztosan ezzel a hűtőszekrénnyel fogunk jól járni. Ma már léteznek extra nagy hatékonyságú, illetve gazdaságosságú  A+ energiaosztályú és A++ energiaosztályú hűtőszekrények is. A hűtőszekrények nem kis mennyiségű energiát fogyasztanak, így érdemesebb választásakor többet áldozni rá, hiszen már rövid távon is megtérül áruk. Elegendő megnézni a következő havi villanyszámlát.

Érdemes kombinált hűtőszekrény vásárlásában gondolkodni, hiszen így télire is gondoskodni tudunk a legfinomabb zöldségekről és gyümölcsökről családunk számára. Amivel szintén spórolhatunk, mivel nem kell drágábban megvásárolni a téli hónapokban. Vagy a megmaradt ételekből lefagyaszthatunk a későbbiekre.

 

Látogass el pécsi, debreceni vagy budapesti bemutatótermünkbe, vagy tekintsd meg pont most hűtőszekrény kínálatunkat a http://www.elektropont.hu/termekek/huto-fagyaszto oldalon!

 

Elektropont – Pont amire szükséged van!

Szólj hozzá!

Címkék: hűtő fagyasztó hűtőszekrény hűtőgép fagor hűtő a energiafogyasztás kombinált hűtő indesit hűtő zanussi hűtő hauser hűtő electrolux hűtő

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr293418160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása