HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Pont most érdemes váltani…

2011.11.29. 14:55 ElektroPont

Samsung LCD HD TV-re!

 

Az Elektropontban a Samsung LE32D400 LCD TV most pont a legjobb áron, 69.900 Ft-ért lehet a Tiéd!

 

Letisztult megjelenés a hibátlan képmegjelenítésért

A televízió külsejének illeszkednie kell lakberendezéséhez, hogy méltó kiegészítése legyen otthonának. Éppen ezért a Samsung LE32D400 LCD TV a Samsung különleges Touch of Colour™ dizájnelemeit viseli, amelyet a naplemente szépsége ihletett. Az egyedi ébenfekete anyag a ráeső fénynek megfelelő színárnyalatot tükrözi vissza, hogy a Samsung LCD TV bármely szobában eleganciát és melegséget árasszon. Az illesztésmentes, egy darabból kialakított felület és a képernyőt körülvevő roppant vékony káva stílusosan visszafogott külső megjelenést ad.

Mozizz otthon, kompromisszumok nélkül!
Samsung LCD HD TV segítségével otthonodban mozizhatsz.

A 16:9-es képarányú, 82 cm (32”) képátlójú és 1366 x 768 pixel képfelbontású Samsung LE32D400 LCD TV 2 HDMI, 1 Scart és egy USB csatlakozóval van felszerelve. Az otthoni mozizás élményét fokozza a Samsung LCD TV kitűnő hangrendszere is.

 

Ne hagyd ki Te sem az otthoni mozizás élményét! Látogass el pécsi, debreceni vagy budapesti bemutatótermünkbe, vagy tekintsd meg pont most a Samsung LE32D400 LCD TV összes tulajdonságát és rendeld meg webáruházunkon keresztül.

 

Elektropont – Pont, amire szükséged van!

Szólj hozzá!

Címkék: tv televízió hd tv elektropont lcd tv lcd hd tv samsung tv samsung lcd tv samsung lcd hd tv olcsó lcd tv lcd tv akció

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr23422149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása