HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Hogy frissnek és könnyűnek érezhesd magad

2011.11.22. 11:13 ElektroPont

Szereted frissnek és könnyűnek érezni magadat ruháidban és nem szeretsz hosszú órákat a vasalással bíbelődni? Válassz egyet vasaláskönnyítő funkcióval ellátott mosógépeink közül.

 

A Fagor 3F111 elöltöltős mosógépe a legjobb választás, ha szereted frissnek és könnyűnek érezni magadat ruháidban.

A Fagor 3F111 elöltöltős mosógépének segítségével, jobban érzed magad és ezt mindenki észre fogja venni rajtad. Vasaláskönnyítő funkciójának köszönhetően, frissek és lágyak lesznek ruháid.

Az A+ energiaosztályba tartozó Fagor 3F111 10%-kal jobban hasznosítja az energiát (energiafogyasztás 0.85 kWh), mint társai, így sokkal környezetkímélőbb. A Fagor 3F111 mosógép 16 mosási programmal rendelkezik illetve nem csak vasaláskönnyítő funkcióval van ellátva, hanem Turbo-Time technológiával, program késleltetési lehetőséggel és extra öblítés gombbal is fel van szerelve.


Az Elektropont bemutatótermeiben megnézheted illetve webáruházunkon keresztül meg is rendelheted a Fagor 3F111 elöltöltős mosógépet, amire pont szükséged van, hogy a házimunka is gyorsabban és örömtelien menjen.

Tekintsd meg többi mosógép ajánlatunkat is pont most:
http://www.elektropont.hu/termekek/mosogep

 

Elektropont – Pont amire szükséged van

Szólj hozzá!

Címkék: mosógép whirpool mosógép zanussi mosógép indesit mosógép fagor mosógép samsung mosógép fagor 3f111 fagor 3f111 mosógép elöltöltős mosógép

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr103403061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása