HTML

Elektropont

Alacsony árak, gyors, professzionális kiszolgálás, valódi szaktanácsadás, úttörő szolgáltatások. Elektropont - Pont amire szükséged van!

Friss topikok

  • diagno: Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket ker... (2017.01.01. 13:18) Felhúztuk a rolót!

Te is használod üzenőfalként hűtőszekrényedet?

2011.11.23. 16:59 ElektroPont

A hűtőszekrény senki háztartásából nem hiányozhat. Egy statisztikából kiderül, hogy naponta akár 15-20 alkalommal is kinyitjuk hűtőszekrényünk ajtaját, így fontos, hogy ebből a háztartási eszközből is a pont megfelelőt válasszuk. Van akinek a kinézet fontos, van akinek az energiafogyasztás de olyan is akad, aki a méretet veszi elsőként figyelembe. Napjainkban az is egyre gyakoribb, hogy hűtőmágnesekkel is csinosítjuk hűtőszekrényünk ajtaját vagy akár családtagjainknak hagyunk rajta üzenet.

 

Egy Fagor hűtő pont jó választás lehet, ha mindezeket figyelembe vesszük és mindegyik szempont egyformán fontos. A Fagor FFJ1520 egyajtós hűtőszekrény fehér színével minden konyhába beillik, A+ energiafogyasztásával (113 kWh/év) pedig a pénztárcát is kíméli. Attól sem kell félni, hogy pult alá is építhető Fagor hűtő hangja megzavarja a családi étkezést, hiszen csupán 39dB a zajszintje.

 

Az 55 cm széles, 85 cm magas, 58 cm mély, 126 l űrtartalmú Fagor hűtő az egész család kedvence lesz, hiszen az ebéden és vacsorán kívül akad benne hely egy kis nassolnivalónak is. A hűtőszekrény megfordítható ajtónyitásának köszönhetően, pedig mindenhol találhatunk neki helyet a konyhában.

 

Fagor FFJ1520 egyajtós hűtőszekrény az Elektropontban most akciós áron, 49.900 Ft-ért lehet a Tied!

 

Ha Neked is felkeltette érdeklődésedet Fagor hűtő ajánlatunk, látogass el pécsi, debreceni vagy budapesti bemutatótermünkbe, vagy rendeld meg pont most webáruházunkon keresztül a Fagor FFJ1520 egyajtós hűtőszekrényt.

 

Elektropont – Pont amire szükséged van

Szólj hozzá!

Címkék: hűtő hűtőszekrény elektropont fagor hűtő egyajtós hűtő fagor ffj1520 hűtő fagor egyajtós hűtőszekrény a energiafogyasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://elektro-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr603406352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása